SAFI BALQIS PERFECT 10TENTANG  PRODUK


Kecantikannya semakin mekar dengan haruman semerbak Puteri Balqis. Kejelitaan sejati dan suci impian setiap wanita Muslim selaras dengan tuntutan Islam. Di inspirasikan daripada Puteri Balqis pada zaman pemerintahan Nabi Sulaiman, Safi Balqis, produk kecantikan halal utama di dunia kini muncul dengan produk terbaru Safi Balqis - Perfect 10.Memahami kehendak wanita kini, Safi muncul dengan formulasi Perfect 10 dengan 
10 Manfaat untuk kulit halus dan cerah berseri dalam masa dua minggu. Kini tiada lagi kulit kusam dan tidak sekata. Inilah yang dikata sebagai Generasi keempat produk Safi Balqis.Produk baru ini dikaji dan dibangunkan mengikut permintaan wanita hari ini.
 Selaras dengan kemajuan teknologi Nano penggubalan Biowhite.Di sini kami  ingin menjual produk-produk kecantikan yang berkesan untuk wanita di seluruh  dunia,
 Safi Balqis 

selamat dan baik untuk digunakan untuk wanita yang mengalami kulit yang kusam dan tidak sekata nada yang membuat muka kelihatan tidak bermaya.

Berikut adalah beberapa produk yang kami tawarkan di kedai-kedai kamiyang disertakan dengan gambar supaya anda boleh memilih produk yang anda suka dan kami menawarkan harga yang berpatutan:

Ini adalah salah satu set Safi Balqis kedai kami tawarkan di sini 


-PEMBERSIH MUKATONERBEAUTY CREAM- KRIM PELEMBAP MALAMDapatkan 20dengan pembelian SET sempurna 10 Safi BalqisHarga asal RM 47.70

selepas diskaun RM 38.20
PEMBERSIH MUKA
Jelas sempurna dengan formulasi NANO BioWhite & Q10membersih lembut tanpa menanggalkan lembapan semulajadi kulit anda, manakala ianya juga berkesan mencerahkan kulit anda. Perfect Its 10 merupakan tindakan akan membantu kulit anda menjadi sempurna licin, berseri dan saksama dalam tempoh 2 minggu.
10 tindakan yang lengkap :
Memudarkan pigmentasi
Menyamaratakan tona kulit
Melindungi dari Sinar UV
Mencerahkan kulit
Melindungi dari radikal bebas
Meningkatkan keelastikan kulit
Menghidratkan kulit
Mengekalkan lembapan
Menghaluskan kulit
Melembutkan kulit

Cara menggunakan :Gosok sehingga muka berbuih dan urut dan kemudian bilasgunakan toner selepas SafiBalqis perfect10.
(50 g - RM6.50 / 100 g - RM9.90)Penyegar Safi Balqis Perfect 10

Gunakan penyegar sebagai Penawaran untuk kulit Wajah menerima rawatan [Sesudah>.Penyegar Safi Balqis Perfect 10 tanpa alkohol dan tidak melekit mencerah sambil mengetatkan Pori pada Wajah.

 (100 ml - RM8.20)
Krim Kecantikan SAFI BALQIS Perfect 10

Tona kulit yang tidak sekata menjejaskan penampilan. Krim Kecantikan SAFI BALQIS Perfect 10 mencerah sambil bertindak sebagai asas solekan di samping menutup noda dan cela dengan sempurna.

(16 g – RM7.90)

Krim Pelembap Malam SAFI BALQIS Perfect 10

Waktu malam kulit kita paling reseptif untuk memperbaiki kerosakan yang dialami pada waktu siang. Kini Krim Pelembap Malam SAFI BALQIS Perfect 10 membantu proses pencerahan sel-sel kulit dengan lebih intensif.

 (45 g – RM18.50)***sebarang kerosakan pada barang kami akan kami gantikan pada yang baru . 

Dibawah merupakan  salah satu contoh video tentang produk kami

" Safi Balqis Perfect 10 "

No comments:

Post a Comment